Hoofddorp: Jongen onwel in school na aanrijding ochtends

Hoofddorp: Jongen onwel in school na aanrijdingHoofddorp, 21 januari – In Altra college op de van den Berghlaan in Hoofddorp is maandagochtend een 17-jarige jongen uit Kudelstaart onwel geworden. Hij is niet aanspreekbaar. Voordat de jongen onwel werd, voelde hij zich al niet lekker. De jongen zou eerder op de ochtend, tussen 08.30 en 09.00 uur betrokken geweest zijn bij een ongeval.

De 17 jarige fietser uit Kudelstaart werd later op school onwel. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis overgebracht, de ambulance had een rendez-vous met het Mobiel Medisch Team op de N201 bij Kromhout. Hier is de trauma-arts op de ambulance gestapt..

Bij de mogelijke aanrijding zou een rode auto betrokken zijn geweest. De politie is op zoek naar mensen die tussen 09.00 en 09.30 uur in de omgeving van de school of ergens anders in Hoofddorp mogelijk iets gezien hebben wat met de onwelwording van de jongen uit Kudelstaart te maken kan hebben. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Hoofddorp via het telefoonnummer 0900-8844

Klik hier voor het burgernet oproep.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Misschien vindt u dit ook interessant?